• talafou-3

Tala Fou

E uiga iSILIKESilicone Masterbatch:

SILIKE Silicone masterbatcho se ituaiga o masterbatch galue ma ituaiga uma o thermoplastics e pei o le ave ma le organo-polysiloxane o le elemene galue. I le tasi itu, silicone masterbatch e mafai ona faʻaleleia atili le suavai o le resini thermoplastic i le tulaga uʻamea, faʻaleleia le faʻasalalauina o le faʻatumu, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o tui, ma faʻaleleia le gaosiga; i le isi itu, e mafai foi ona faaleleia le lamolemole o le pito i luga o oloa palasitika mulimuli, faaitiitia le coefficient o feteʻenaʻiga o luga, ma faaleleia le faatinoga o le abrasion teteʻe ma le maosi tetee, ma isi. E le gata i lea, i le avea ai o se fesoasoani fesoasoani mo thermoplastics, o se vaega itiiti o le silicone masterbatch (<5%) e mafai ona ausia se suiga taua tele, e aunoa ma le mafaufau tele i lona tali atu i mea faavae.

3

Fa'atinoga fa'atinoga:

Fa'atonu meatotino:

Fa'afaigofie le ta'apeina o minerale ma mea fa'atumu

Faʻaleleia fua

Faʻaleleia le tafe ma le faʻatumu le gafatia

Faʻaitiitia le malosi ma le mamafa

Faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi

Fa'aitiitia gau liusuavai ma fa'atupu mate

Faʻaleleia le tuʻuina atu o limu

O fasimea malo, faigofie ona taape, leai se femalagaiga

Fa'atinoga o luga:

Fa'aitiitiga fa'ase'e i luga ole laiga

Faʻaleleia atili o le abrasion resistance

Fa'aleleia le tete'e atu

E maua ai se lagona lamolemole tulaga ese

Leai se aafiaga taua ile pipii i luga

Fa'ailoaina o Tulaga lelei oSILIKESilicone Masterbatchesi le Alamanuia Palasitika

E tusa ai ma mea o loʻo i totonu o le polysiloxane, mamafa mole, fausaga mole ma vaʻavaʻa eseese, Silicone Masterbatch e fetaui lelei mo le tele o resini eseese, ina ia mafai ona faʻaaogaina lautele i le tele o fanua e pei o uaea ma uaea, ata tifaga, pepa palasitika, paipa, palasitika inisinia, fibre, elastomers, seevae ma isi, lea e aofia ai le tele o talosaga e faʻafetaui manaʻoga i se auala atoatoa. O nisi nei o fa'aoga masani:

副本_硅酮母粒__2024-07-10+14_42_20

1.Su'e fa'aanti-scratch mo totonu o ta'avale

O totonu o taavale e le gata o se elemene, ae o se mea e sili ona taua, o le gaosiga o vaega i totonu e tatau ona saogalemu ma faauo i le siosiomaga faapea foi ma le mautinoa o lona aafiaga teuteu lelei, ae e faavae i luga o tapulaʻa o meafaitino, e faigofie ona valuina i totonu. le faagasologa o felauaiga, faʻapotopotoga ma faʻaoga. Silicone masterbatch scratch-resistant series o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei mo se taimi umi, e leai se aʻafiaga i mea faʻainisinia o vaega, i le faagasologa o le faʻaaogaina umi o vaega o totonu o taavale, e aloese ai mai le maosi e mafua mai i fafo poʻo le faʻamamaina. , le femalagaiga, tetee matua, le vavaeeseina, le pipii, ina ia puipuia le faatinoga o vaega totonu o le faatinoga o taavale ma mea matagofie, e masani ona faaaoga i le PE, TPE, TPV, ABS, PP, PC ma faapena. i luga o mea eseese. Mea.

Vasega fautuaina:SILIKE Anti-scratch Masterbatch LYSI-306

2.Silicone masterbatchmo wita ma uaea

Uaea ma uaea e ubiquitous i le olaga i aso taitasi, ae i le gaosiga ma le faaaogaina o le faagasologa o le le lelei o le gaosiga ma le faasalalauina, faagesegese extrusion saosaoa, oti gutu faaputuga o mea, le lelei o mea tau masini ma isi faafitauli. Silicone masterbatch mo le uaea ma le uaea o loʻo i ai le lelei o le faʻaleleia o luga ma le saoasaoa o le faʻavaveina o le uaea, faʻaitiitia le faʻamalosi ma le mamafa i le taimi o le faʻaogaina o le uaea, faʻaleleia le faʻaogaina o le ofuina ma le teteʻe, faʻaitiitia le faʻaputuina o mea i le gutu oti, puipuia muamua-crosslinking. , faʻaleleia le saoasaoa o le faʻamalolo ma isi.

Vasega fautuaina:SILIKE Silicone masterbatch LYSI faasologa

3.Anti-abrasion masterbatch mo le seevae seevae

I le avea ai o se mea e manaʻomia i le olaga o tagata i aso uma, o seevae e iai sona sao i le puipuia o vae mai manuʻa. O se tasi o manaʻoga sili ona taua o loʻo siomia ai seevae o loʻo i ai i taimi uma le faʻaleleia o le abrasion teteʻe o latou alovae ma faʻalauteleina le ola tautua o seevae. La'ei fa'agata, e pei o se fa'asologa o paranesi fa'aopoopo fa'asologa fa'asologa o silicone, o lo'o i ai uiga lautele o mea fa'aopoopo silikoni i luga o le fa'avae o le taula'i atu i le fa'alauteleina o le fa'atinoina o le fa'aofuofu, fa'aleleia atili le gafatia o le fa'aofuofu o mea seevae. O lenei faʻasologa o faʻaopoopoga e masani ona faʻaaogaina i le TPR, EVA, TPU ma le paʻu outsoles, ma isi mea, e faʻaleleia ai le faʻafefeteina o mea seevae seevae, faʻaumiumi le ola tautua o seevae, ma faʻaleleia le mafanafana ma le aoga.

Fautuaina togi:SILIKE Abrasion Resistant NM Series Products

Afai e te manaʻo e faʻaleleia le faʻatinoga ma le lelei o au palasitika, faʻafesoʻotaʻi matou! O le SILIKE ose ta'ita'i e tu'uina atu mea fa'apipi'i palasitika ua suia, e ofoina atu fofo fou e fa'aleleia ai le fa'atinoga ma le fa'atinoga o mea palasitika. Faatasi ai ma le tele o tausaga o le poto masani ma le poto masani i le alamanuia, matou te faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosiga o mea faʻaopoopo maualuga e faʻaleleia ai le masini, vevela, ma le gaosiga o mea faʻapipiʻi.

TEl: +86-28-83625089, email: amy.wang@silike.cn, or visit www.siliketech.com.


Taimi meli: Iul-10-2024