• talafou-3

Tala Fou

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le iiMedia.com, o le maketi i le lalolagi atoa o faʻatauga o meaafale tetele i le 2006 e 387 miliona iunite, ma oʻo atu i le 570 miliona iunite i le 2019;e tusa ai ma faʻamatalaga mai le China Household Electrical Appliances Association, mai Ianuari ia Setema 2019, o le aofaʻiga o maketi faʻatau mo mea umukuka i Saina O le voluma na oʻo atu i le 21.234 miliona iunite, o le faʻatupulaia o le 9.07% i lea tausaga ma lea tausaga, ma le faʻatauga faʻatau atu na oʻo atu i le $ 20.9 piliona. .

saf

Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faaleleia o tulaga o le soifuaga o tagata, o le manaoga mo meafaigaluega umukuka o loo faatupulaia pea.I le taimi lava e tasi, o le mama ma le matagofie o le fale o mea umukuka ua avea ma manaoga e le mafai ona le amanaiaina.I le avea ai ma se tasi o mea autu i totonu o le fale o mea faigaluega a le fale, o le palasitika o loʻo i ai se tulaga faʻapitoa o le vai, ae o lona suauʻu faʻafefe, pisipisia, ma le malosi o le malosi e le lelei.A faʻaaogaina e fai ma atigi umukuka, e faigofie ona pipii i le gaʻo, asu ma isi stains i le faʻaaogaina i aso uma, ma o le atigi palasitika e faigofie ona solo i le faagasologa o le fufuluina, ma tuʻu ai le tele o faʻailoga ma afaina ai foliga o le meafaigaluega.

Faʻavae i luga o lenei faʻafitauli, faʻatasi ma le manaʻoga maketi, SILIKE ua atiaʻe se augatupulaga fou o le silicone wax product SILIMER 5235, lea e faʻaaogaina e foia ai le faʻafitauli masani o mea umukuka. ga'o.E tuʻufaʻatasia lelei uiga o le vaega galue-o loʻo i ai le alkyl filifili umi ma le silicone.E fa'aaogaina le maualuga o le fa'atamaoaigaina o le silicone wax i luga o le palasitika e fai ai se silicone wax.Fa'ata'ita'iga fa'asolo ata tifaga sili silicone, ma le fa'asologa o le ga'o silicone o lo'o i ai se vaega alkyl filifili umi o lo'o i ai vaega fa'atino, ina ia mafai ai ona taula le fa'asala silicone i luga ma maua ai se a'afiaga umi umi, ma ausia ai se fa'aitiitiga sili atu o le malosi i luga. , hydrophobic ma oleophobic , Scratch resistance ma isi aafiaga.

dsaf

Hydrophobic ma oleophobic su'ega faatinoga

O le suʻega faʻafesoʻotaʻi e mafai ona atagia lelei ai le malosi o le pito i luga o le meafaitino e avea ma phobic i mea vai ma avea ma faʻailoga taua mo le suʻeina o le hydrophobic ma le oleophobic: o le maualuga o le faʻafesoʻotaʻi o le vai poʻo le suauʻu, o le sili atu lea o le faʻaogaina o le hydrophobic poʻo le suauʻu.Ole hydrophobic, oleophobic ma stain resistant properties o mea e mafai ona fa'amasinoina ile tulimanu fa'afeso'ota'i.E mafai ona vaʻaia mai le suʻega faʻafesoʻotaʻi o le SILIMER 5235 o loʻo i ai le lelei o le hydrophobic ma le oleophobic, ma o le tele o le aofaʻi faʻaopoopo, o le sili atu o le hydrophobic ma le oleophobic meatotino o mea.

O lo'o ta'ua i lalo se fa'ata'ita'iga o le fa'atusatusaga o su'ega fa'afeso'ota'i o vai fa'asao:

PP

safjh

PP+4% 5235

5235

PP+8% 5235

5235sa

Ole fa'amatalaga ole su'ega fa'afeso'ota'i e fa'apea:

fa'ata'ita'iga

Suau'u fa'afeso'ota'i tulimanu / °

Fa'agata vai fa'afeso'ota'i tulimanu / °

PP

25.3

96.8

PP+4%5235

41.7

102.1

PP+8%5235

46.9

106.6

Su'ega tetee pisia

Anti-fouling mea e le o lona uiga o le a leai ni stains pipii i luga o le mea i luga o le mea nai lo le faaitiitia o le pipii o stains, ma o le stains e mafai ona faigofie ona solo pe faamamaina e ala i gaoioiga faigofie, ina ia sili atu le aafiaga o le pisipisia. .O le isi, o le a matou faʻalauteleina e ala i le tele o suʻega faʻataʻitaʻiga.

I totonu o le fale suʻesuʻe, matou te faʻaogaina faʻailoga suauu e tusi ai i luga o mea mama e faʻataʻitaʻi ai stains mo se suʻega solo, ma mataʻituina le toega pe a uma ona solo.Ole vitio ole su'ega lea.

O mea faigaluega umukuka o le a feagai ma le maualuga o le vevela ma le maualuga o le susu i le taimi o le faʻaaogaina moni.O le mea lea, na matou faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga e ala i le 60 ℃ faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga ma maua ai o le anti-fouling performance o le peni maka o loʻo tusia i luga o le laupapa faʻataʻitaʻiga o le a le faʻaitiitia pe a uma le faʻafefe.Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga, o le ata lea o le suʻega.

dsf

Manatua: E lua "田" o loʻo tusia i luga o laupapa faʻataʻitaʻi taʻitasi i le ata.O le pusa mumu o le a'afiaga solo, ma le pusa lanu meamata o le a'afiaga e le soloia.E mafai ona va'aia o le peni maka e tusi ai fa'ailoga pe a o'o le aofa'i fa'aopoopo 5235 i le 8% Na soloi uma mama.

E le gata i lea, i totonu o le umukuka, e masani ona tatou feagai ma le tele o meaʻai e faʻafesoʻotaʻi ai masini umukuka, ma o le faʻapipiʻiina o meaʻai e mafai foi ona faʻaalia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea.I totonu o le fale su'esu'e, matou te fa'aogaina soya soya mama e su'esu'e ai lona fa'asalalauina fa'atinoga i luga o le fa'ata'ita'iga PP.

Faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, e mafai ona tatou faia le faaiuga o le SILIMER 5235 e sili atu le hydrophobic, oleophobic ma le pisia o mea e faʻasaʻo ai, faʻapipiʻiina le meafaitino ma sili atu le faʻaaogaina, ma faʻaumiina lelei le ola tautua o mea umukuka.


Taimi meli: Iul-05-2021