• talafou-3

Tala Fou

Sainaplas2021 |Fa'aauau le tamo'e mo le feiloa'iga i le lumana'i

O le Fa'aaliga Fa'avaomalo Fa'ava-o-malo & Palasitika ua o'o mai i se fa'ai'uga lelei i aso nei.Pe a toe tepa i tua i le aafiaga matagofie o aso e fa, e mafai ona tatou faapea atu ua tele mea ua tatou maua.I se aotelega i fuaiupu e tolu mai Analects of Confucius, e mafai ona tatou fai atu O se fiafiaga le maua o uo e o mai mamao.", "I le kamupani o le toatolu, o le ai ai pea loʻu faiaoga", ma le "A e vaʻai i se tagata lelei, taumafai ia tutusa ". E pei o palasitika e talia lautele ma faʻaaogaina i fanua uma o le olaga, toe faʻaaogaina palasitika, mea palasitika. mo fa'aoga fa'afoma'i, o mea lomitusi 3D ma le 5G ua avea ma nofoaga vevela o le International Rubber & Plastic Exhibition i lenei tausaga o se fa'aaliga tele fa'apea e maua ai e i tatou le tele o se avanoa e le masani ai e nonofo i lalo ma talatalanoa ma uo tuai ma fou, a'oa'o le poto masani ma. tekinolosi i le alamanuia ma maua le manaoga maketi.

信图片_20210416134538
04150824_00

O se fiafiaga le iai o ni uō e ō mai mamao.

O le saoasaoa o le olaga i aso nei ua le maua ai e i tatou le tele o avanoa e maua ai ma faatumauina ai ni uo.E faigata ona fa'ailoa sa'o o tatou manatu ma lagona e ala i le fa'alagolago i upu malulu ma fa'amaumauga.I se siʻosiʻomaga tele, o le a oʻo mai le faʻalavelave faʻapisinisi mai le lalolagi atoa e faʻapotopoto faʻatasi e ala i le autu masani o le tosina, i le faʻaaliga faʻaaliga, lea mo i tatou e le taumateina e tumu i le fiafia ma le manaia ma le faʻagaloina.I le faagasologa o feteʻenaʻiga ma fefaʻasoaʻiga o manatu, tatou te malamalama i faigata o loʻo feagai ma a tatou uo, ina ia mafai ona tatou maua le avanoa e fai ai sina mea e fesoasoani ai ia i latou.Ia malamalama i o tatou lava vaivaiga, mo le faasinomaga o le lumanai e fai ai se taiala;O le iloaina o manaoga o uo ma faataatia le faavae mo se fonotaga sili atu.

 

04150824_02

I le kamupani e toatolu, o le ai ai pea lo'u faiaoga

O le poto masani fesoʻotaʻiga sili o mea e te aʻoaʻoina.I le fa'aaliga o aso e fa, na matou faia ai se talanoaga loloto ma tagata e le gata o a matou uo, ae o lo'o faia foi le matafaioi a matou faiaoga, na aʻoaʻoina mai le talanoaga e uiga i le tulaga o manaoga maketi o loʻo i ai nei, ma suʻesuʻe faʻatasi e tatala atili. fanua talosaga oloa ma fofo palasitika...

 

 

 

 

A e vaʻai i se tagata lelei, taumafai ia tutusa

O tagata tauva i le alamanuia e taua tele mo se atinaʻe e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona aʻe le tumutumu.O mea e mafai ona latou aumaia e sili atu ona faʻaalia i faatosinaga lelei, lea e faʻaosofia ai pea le alualu i luma ma le faʻafouina o le atinaʻe.I lenei faʻaaliga, o pisinisi tetele i totonu o pisinisi o loʻo tauva e faʻaalia a latou oloa fou, o se luʻitau, tauvaga, ae o se musumusuga ma faʻataʻitaʻiga mo SILIKE i fanua na matou aofia ai.

O le faamavaega puupuu e mo le isi feiloaiga sili atu.I aso o lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona matou agai i luma ma le faʻamoemoe ma faʻamoemoe e feiloaʻi ma oe i nisi mea faʻateʻia!

 


Taimi meli: Apr-16-2021